Despre Livrare

Livrarea se va face pe tot teritoriul României prin intermediul unei firme de curierat vizate de noi în 1-2 zile lucrătoare pentru sticlele cu mesaje și numere, iar pentru sticlele personalizate cu nume livrarea poate varia între 2-6 zile lucrătoare.

Din momentul predării coletului către firma de curierat, responsabilitatea și riscurile cad în sarcina acesteia.

În general, dacă comanda se înregistrează de luni până vineri până la h 14, este procesată în aceeași zi și ajunge la destinație în următoarele 1-2 zile, inclusiv sâmbăta pentru localitățile în care curierii fac livrări și în weekend. Dacă comanda se înregistrează după h 14 de luni până vineri sau în weekend, este procesată în prima zi lucrătoare și ajunge la destinație în următoarele 1-2 zile.

Taxa de transport prin curier rapid este de 18 RON pentru aria de acoperire a serviciului de curierat rapid. Pentru celelalte localități se calculează și taxarea km exteriori care se adaugă costului de livrare.

Livrarea este GRATUITĂ pentru comenzile mai mari de 400 RON.

Pentru orice întârziere sau probleme cu coletul poți să ne contactezi la nr. de telefon: 0784857989 sau să ne scrii un email: office@swart-romania.ro și revenim cu o soluție.

AVEȚI MINIM 18 ANI?

DA

SAU

NU
PENTRU A VIZITA ACEST SITE TREBUIE SĂ AVEȚI MINIM 18 ANI.