Swart este mai mult decât un brand, este o poveste. O poveste ce își propune să ofere prin produsul elegant și personalizat un cadou unic, o emoție, o amintire de neuitat.

Swart s-a născut în Italia cu câțiva ani în urmă, într-o epocă în care totul a fost deja inventat, în care suntem înconjurați de cunoaștere, informație, uneori fiindu-ne greu să ținem ritmul.

Astfel, fondatorii Swart s-au gândit că pentru a aduce ceva nou pe piață trebuie în primul rând să-i surprindă pe oameni și să fie ceva unic. Așa a luat naștere ideea de a personaliza sticlele cu cristale, și nu cristale oarecare, ci cristale originale Swarovski.

Noi, cei de la Librom Invest, am acceptat provocarea de a aduce și în România produsele Swart, de a fi singurul partener autorizat Swart pe piața din România.

Dorința noastră este aceea de a crea amintiri, de a ne duce povestea mai departe și de a ajunge la oamenii care își doresc să ofere un cadou unic, inedit, elegant. Nimic nu exprimă mai frumos o amintire sau afecțiunea purtată celor dragi decât un cadou personalizat, toate creațiile Swart fiind handmade și realizate în laboratoarele noastre, iar spumantul le aparține celor de la Astoria.

O sticlă de vin spumant personalizată te poate scoate din impas oricând și este cadoul potrivit pentru ocazii precum: cununia, nunta de argint, majorat, zi de naștere, orice alt eveniment din viața fiecăruia sau chiar și o zi obișnuită în care vrei să îți surprinzi persoanele apropiate.

Este greu, aproape imposibil, să te desparți ușor de o amintire atât de frumoasă, de aceea sticlele personalizate Swart sunt păstrate de fiecare dintre cei care au cumpărat sau au primit acest produs. Își găsesc loc pe un raft, ca peste ani, să le amintească fiecăruia dintre ei, cât de specială a fost acea zi.

Surprinde, fii inedit! În mod diferit!

AVEȚI MINIM 18 ANI?

DA

SAU

NU
PENTRU A VIZITA ACEST SITE TREBUIE SĂ AVEȚI MINIM 18 ANI.